top of page

Avd. Odal

Ved vår avdeling i Odal har vi arbeidsmarkedstiltakene Varig Tilrettelagt Arbeid (VTA) og Arbeidsforberedende trening (AFT). Avdeling Odal ligger sentralt plassert på Sagstua i Nord-Odal. Den opprinnelige bedriften ble stiftet i januar 1987. Vi er nå 40 ansatte ved vår avdeling, med det felles mål å gjøre våre kunder og brukere tilfreds. Bedriften driver både produksjon og tjenesteytende virksomhet. Bedriftens primæroppgave er å bidra til å dekke det
lokale behov for attføring og varig tilrettelagte arbeidsplasser. Arbeidet er tilrettelagt slik at den enkelte skal kunne få en god personlig utvikling i forhold til sine forutsetninger.
Deltakere som trenger styrket basiskompetanse i fagene matematikk, lesing, skriving og informasjonsteknologi får tilrettelagt undervisning i disse fagene.

 

Som en del av våre tilbud om tilrettelagte arbeidsplasser og arbeidstrening, har vi ulike arbeidsarenaer som produserer og tilbyr produkter for salg. Avdeling Odal satser på trykkerivirksomhet, vaskeri, pakking, montering, butikk, samt tjenesteytende virksomhet.

BUTIKK: Salg og utstilling av egenproduserte varer.  Vi selger også ferdigmiddag produsert ved vår avd. på Kongsvinger.


DESIGN: Vi leverer det meste innen digitaltrykk og grafisk design, og vi produserer håndlagde lys og diverse håndarbeid.


VASKERI: Vårt vaskeri ble etablert i april 2015. Vi utfører vask for både private og bedrifter.


PRODUKSJON: Her utføres pakking, merking og utsendelse av varer og reklamemateriell.


HJELPEMIDDELLAGER: Kommunens hjelpemiddellager ligger hos oss. Vi henter og bringer.

Vi kan hjelpe deg med mer en du tror!
Ønsker dere mer informasjon, vennligst ta kontakt på tlf. 62 97 10 15 eller på
e-post: post@ny-as.no

Bildegalleri

bottom of page